Glamping rantautuu Nuuksioon elokuussa 2021!

Suomen luontokeskus Haltian naapuriin elokuun alussa avattavan Haltia Lake Lodge- luontohotellin yhteyteen Nuuksion luonnon keskelle rakentuu viisi korkeatasoista Lodge Glamping – telttaa.

Uskomme, että jokaisella on oikeus kokea VIIDEN TÄHDEN LEIRIELÄMYS – kutsumme sinut irtioton mukavuusalueelle.

Kun kaipaat luonnon rauhaa ja autenttisuutta, mukavuuksista tinkimättä. Valintasi on ylellinen Lodge Glamping, jossa luonto on havaittavissa kaikilla aisteilla, modernilla tavalla ja turvallisesti.

Glamping on lyhennys sanoista glamour camping ja tarkoittaa luksustelttailua. Camp Land Oy:n suunnittelemat ja valmistamat Lodge Glamping -teltat ovat kaikilla mukavuuksilla varustettuja ympärivuotiseen käyttöön soveltuvia suomessa suunniteltuja ja valmistettuja telttoja, joiden päämateriaalina on käytetty laadukasta suomalaista puuta. Suunnittelumme lähtökohtana ovat olleet kestävän kehityksen arvot, jossa estetiikka ja ekologisuus kulkevat käsi kädessä. Teltat on pystytetty Haltia Lake Lodge –hotellin yhteyteen luonnon keskelle.

Lodge Glamping -teltta on kuin tyylikäs hotellihuone joka on ympäröity metsän äänillä ja tunnelmalla. Telttakatemateriaali  tuo luonnon äänet sisälle, mutta pitää sateen ja kylmyyden ulkona. Teltta on lämmin, mukava ja täynnä luonnonvaloa. Se on sisustettu sisustussuunnittelijan huolella valitsemilla korkeatasoisilla huonekaluilla ja tekstiileillä. Sähköistettyjen glamping -telttojen varustukseen kuuluu lämmitys ja ilmastointi, valaistus, minikeittiö jääkaappeineen, parisänky sekä vedetön wc.

https://haltialakelodge.com/fi/

Janne Tyynismaa