TELTAT


PANORAMA 365

Suurella näköalaseinällä varustetun teltan pinta-ala on n. 20 neliötä. Teltta on rakennettu kotimaisesta puusta, joka on hengittävä, kestävä ja ekologinen rakennusmateriaali. Panorama 365 -telttaan kuuluu kuisti ja terassi, joiden koosta voidaan sopia erikseen.


Panorama 365 -telttamalli pystytetään kohteessa paikan päällä.


SISUSTUS

Luksustelttojen sisustuksen päämateriaali on värittömästi käsitelty suomalainen puu, joka tukee metsien ja järvimaisemien rauhallista tunnelmaa. Telttojen sisustus on huolella sisustussuunnittelijan valitsema: laadukkaat ja harmonisesti yhteensopivat design-huonekalut ja -tekstiilit tuovat majoittumiseen ylellisyyttä. Irtaimisto on valittu kotimaisten valmistajien valikoimista – estetiikka ja ekologisuus kulkevat saumattomasti käsi kädessä.


Hytti on Camp Landin 10 neliön kokoinen telttamalli.


HYTTI

10 neliön Hytti-teltan parisänky on korotettu tilan hyödyntämisen maksimoimiseksi. Sängyn alla on säilytystilaa tai tarvittaessa lisävuode. Korkean sisätilan ja näköalaikkunan ansiosta Hytti ei tunnu ahtaalta, vaan intiimiltä.


Hytti on helposti liikuteltavissa ja voidaan toimittaa valmiina paikalleen.


VARUSTEET

Telttojen käyttötarkoitus ja sijoituspaikka vaikuttavat varustetasoon. Sähköistettyjen luksustelttojen lämmitys ja viilennys tapahtuu ilmalämpöpumpun avulla. Panorama 365- ja Hytti-telttamallien kiinteään varustukseen kuuluu minikeittiö jääkaappeineen, parisänky sekä vedetön wc. Telttojen katteena on Camp Landin erikoistelttakate, joka tuo luonnon äänet sisälle, mutta pitää sateen ja kylmyyden ulkona.


Lue lisää arvoistamme ja ajatuksistamme

Camp Land Oy on 2016 perustettu luksustelttoja sekä niiden ympärille rakennettavia matkailukokonaisuuksia suunnitteleva ja toteuttava yritys.


YHTEYS

Myllynsiipi 3A, 40950 Muurame
+358 40 555 4671