KUMPPANIKSI

Haluatko kumppaniksi?

Jokainen Camp Land -kylä on erilainen – haluaisitko sinä rakentaa omasi?

Onko sinulla kiinnostus laajentaa omaa liiketoimintaasi majoituksen ja elämyksellisen palvelukonseptin ympärille? Camp Landin kautta sinun ei tarvitse investoida glamping-telttoihin lainkaan, vaan ne toimitetaan valmiiksi sisustettuina paikalleen avaimet käteen -periaatteella. Saat itse määrittää elämyskokonaisuuden hinnan asiakkaille. Kauttamme yritykselläsi on mahdollisuus olla edelläkävijänä luontomatkailun kehityksessä!

Mitä odotamme sinulta?

Haluamme tarjota matkailijoiden lähtökohdista mietityn, kaikin tavoin ylellisen, miellyttävän ja korkeatasoisen matkailuelämyksen. Tuomme luonnon niin lähelle, että matkaaja on osa luontoa, mutta mukavuus säilyy koko ajan. Tarjoamme elämyksiä kaikille aisteille. Siksi myös telttojen ulkonäkö ja sisustus ovat laadukasta designia alusta loppuun.

Camp Landin majoitukseen ja luontoaktiviteetteihin perustuva palvelukokonaisuus soveltuu parhaiten yrittäjälle, jolla on jo olemassa olevat riittävän korkeatasoiset fasiliteetit sekä ravintolapalvelut ja tarve sekä kiinnostus laajentaa toimintaa majoitustiloja lisäämällä.

Yritystoimintasi ja tonttisi voi sijaita Suomessa missä tahansa – verkostomme kattaa koko maan.

Mitä Camp Land -kumppanuus tarkoittaa käytännössä?

 • ALUE: Glampingteltat voidaan pystyttää ranta-, metsä- tai peltomaalle, joka on suhteellisen tasaista. Alueen olisi hyvä sijaita oman yritystoimintasi lähistöllä ja sinne tulisi olla pääsy tietä pitkin.
 • AKTIVITEETIT: Camp Landin elämyskokonaisuus perustuu telttamajoitukseen ja sen ympärille rakennettavaan, jokaisen telttakylän persoonalliseen palvelukonseptiin. Vierailijoille tarjotaan valikoima erilaisia vuodenaikojen vaihtelut huomioivia aktiviteetteja – talvella esimerkiksi lumikenkäilyä, kesällä vaikkapa mato-ongintaa. Luonnon elämyslomiin voivat linkittyä myös suomalainen lähiruoka, retriitinomainen hiljaisuuden hakeminen ja mindfulness.
 • PALVELUALTTIUS: Maailmalta myös Eurooppaan on rantautumassa trendi, jossa vähemmän tunnetut ja pienet matkakohteet herättävät yhä suurempaa kiinnostusta. Matkailijat haluavat kokea jonkin paikan autenttisuuden ja koskemattomuuden. Tahtotilanamme on luoda unohtumattomia elämyksellisiä hetkiä niin kotimaisille kuin kansainvälisille vieraille, jolla on halu kokea suomalainen luonto vastuullisena ja ylellisenä kokemuksena. Haluamme tarjota vain erinomaista palvelua, jota suositellaan eteenpäin.
 • MARKKINOINTI: Kumppaniksemme ryhtyvällä yrityksellä tai organisaatiolla olisi hyvä olla omat, toimivat ja ajanmukaiset markkinointikanavat. Kuten aina palvelumarkkinoinnissa, jokainen toimija saa käyttää markkinoinnissaan omaa kirjallisen ja kuvallisen tarinankerronnan sävyä sekä tapoja. Me tuemme kohteesi markkinointia valtakunnallisen Camp Land -markkinoinnin keinoin.
 • PERUSTUKSET: Camp Landin tärkeimpänä arvona on luonnon kunnioittaminen. Telttojemme pystyttäminen ei kuormita luontoa. Pystyttäminen ei vaadi suurta maahan kajoamista, viemäriputkistoja tai maisemointia. Jos teltta joskus puretaan, jää luonto lähes yhtä koskemattomaksi kuin ennen pystytystä. Selvitämme yhdessä kunnan tai kaupungin rakennusvalvonnan kanssa rakennuslupien ja perustusten tekemisen käytännöt. Toimitamme selkeät kuvalliset ohjeet perustusten tekemiseen.
 • SÄHKÖT: Sekä rakentamisessa että sisustamisessa nojataan LEED-ajatteluun (Leadership in Energy and Environmental Design). Teltan rakentaminen ei vaadi mittavaa maaperän käsittelyä, mutta teltta tarvitsee sähköt. Alueelle on vedettävä joko maakaapeli tai sähkölinja.

Mitä tarjoamme sinulle?

Konkreettisin Camp Landin tarjoama hyöty yrityksellesi on majoituskapasiteetin lisääminen ilman investointia. Taloudellisesti tällä toimintamallilla voi vain voittaa – ja päästä samalla suomalaisten matkailuyritysten eturiviin luontomatkailun kehittämisessä.

Miten hyödyt Camp Land -kumppanuudesta?

 • ELÄMYKSELLISYYS: Kehitämme apunasi uudenlaisen luontoelämyspaketin, joka perustuu telttakyläsi sijaintiin ja luontoon. Aktiviteettien ja oheispalveluiden suunnittelussa voidaan hyödyntää lähiympäristön luontomatkailukohteita tai muiden yrittäjien palveluita. Lue lisää palveluskenaarioistamme.
 • MARKKINOINTI: Camp Landin oma valtakunnallinen markkinointi tuo kohteellesi maksavia asiakkaita. Voit ajatella Camp Landia ikään kuin modernina franchising-ketjuna, jossa jokainen osanen hyötyy toisistaan. Mielestämme franchising-termi on hieman liian jäykkä ajatusmalliimme, koska liiketoimintakonseptimme antaa yrittäjälle runsaasti vapauksia. Markkinointi on pääasiassa yrittäjän vastuulla, mutta tuemme sitä esimerkiksi aktiivisella sisällöntuotannolla ja viestinnällä.
 • YHTEISTYÖ: Etsimme tällä hetkellä kumppaneita, joilla on valmius ottaa noin 5-15 luksustelttaa kohteeseensa. Camp Land määrittelee ainoastaan majoituksen hinnan – yritys saa itse päättää elämyspaketin kokonaishinnan (sisältäen esimerkiksi aktiviteetit, ruokailut ja muut oheispalvelut). Teemme yhteistyösopimuksen, jossa sovimme majoitustuottojen jakamisesta, konseptin toimivuudesta, markkinoinnista, asiakashankinnasta ja palvelun laadusta asiakkaalle. Camp Land -ketjussamme ei ole liittymismaksuja eikä esimerkiksi ylimääräisiä markkinointimaksuja. Haluamme olla mahdollisimman avoimia.
 • SISUSTUS: Luksustelttojen sisustus on sisustussuunnittelijan huolella valitsema. Design-huonekalut ja -tekstiilit ovat laadukkaita ja sopivat harmonisesti yhteen. Irtaimisto valitaan aina kotimaisten valmistajien valikoimista – estetiikka, ekologisuus ja suomalaisen työn kunnioitus kulkevat saumattomasti käsi kädessä. Telttojen ottaminen majoituskäyttöön on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi.
 • HUOLTO: Camp Land huolehtii maisematelttojen vuosihuollosta ja tarvittavista korjauksista ja erikseen sovittavista muutoksista.

Ota rohkeasti yhteyttä

Keskustellaan yhdessä, kuinka voisimme luoda parhaiten
liiketoimintaasi tukeva elämyksellinen luontomatkailukohde!

Camp Land Oy rakentaa luksustelttoja ja niiden ympärille luotavia matkailukokonaisuuksia.


YHTEYS

Myllynsiipi 3A, 40950 Muurame
+358 40 555 4671