Arctic Camp Tent – Pokka, Kittilä

Ainutlaatuinen elämys- ja luontokokemus tutustuttaa sinut legendaariseen Lappiin täysin uudella tavalla

Kuvittele Lapin luonto ja tunnelma. Saavut tunnelmalliselle kelomökille. Pääset rentoutumaan puusaunan pehmeisiin löylyihin. Nostat huulillesi kylmän juoman. Nautit kiireettömyydestä ja saunan lämmöstä.

Saunan jälkeen nautit herkullisen illallisen. Asetut mukavasti lämpimään luksus-telttaan. Suurista ikkunoista luonto suorastaan tulvii syliisi. Käperryt pehmeään sänkyyn samalla kuunnellen hiljaisuutta tai telttaan kantautuvia luonnon vaimeita ääniä. Rauha tekee sinulle hyvää. Keho rentoutuu ja mieli lepää. Olet löytänyt jotain ainutlaatuista. Tällaista et löydä mistään muualta.

Hyvin nukutun yön jälkeen nautit aamiaisesta. Halutessasi pääset tutustumaan upeaan saamelaisten pyhään paikkaan, Taatsin Seitaan, ammattioppaan johdolla. 

Arctic Camp Tent, Pokka on innovatiivinen ja korkeatasoinen matkailuelämys ja ikimuistoinen luontokokemus erityisesti pariskunnille, 2-4 hengen perheille tai pienille kaveriporukoille Kittilän Pokassa, keskellä lappilaista erämaata. Luksusteltassa majoitut mukavasti kotimaisen designin ympäröimänä. Luonto pääsee yhtä lähelle kuin tavallisessakin teltassa, mukavuudesta tinkimättä. 

Elämyksen tukikohtana toimii Aapelinmäki, tunnelmallinen kelosta tehty erämökki Pokan kylässä 70km Leviltä pohjoiseen keskellä laajoja valtion maita. Erämökin yhteydessä kaksi laadukasta Glamping-telttaa majoittavat tunnelmallisesti arktisissa olosuhteissa.

Autenttinen matkailuelämys pitää sisällään kiireetöntä oloa ja elämän pienistä asioista, kuten ympäröivästä luonnosta ja hiljaisuudesta nauttimista. Pokan kylään ja persooniin tutustumista. Mökin ja puusaunan lämmitystä. Omaa aikaa ja rentoutumista. Tulistelua ja tarinointia. Mökkielämää kuin silloin ennen. Nykyajan mukavuuksilla täydennettynä.

Huomioitavaa

Palvelu on korkeatasoinen ja tarkoitettu hyvin pienille ryhmille, jonka ansiosta turvallisuus on taattu myös koronakriisin jälkimainingeissa. Majoittumiseen 2 kpl kahden hengen Glamping-telttoja. Kelomökki lisää mukavuutta toimimalla käytännöllisenä vastaanotto- ja aamiaistilana. Tilava tupa ja tunnelmallinen sauna. Mökissä ei ole sähköä, lämmitys vanhan ajan tapaan. Teltoissa öljy-ja kaasulämmitys.

Tutustu ja varaa tästä >>

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *