CAMP LAND

YHDISTELMÄ LUONTOA JA YLELLISYYTTÄ


Haluatko yöpyä Glamping -teltassa?

Camp Land Oy on vuonna 2016 perustettu luksustelttoja sekä niiden ympärille rakennettavia matkailukokonaisuuksia suunnitteleva ja toteuttava yritys.


Etsimme yhteistyökumppaneiksi eteläsuomalaisia matkailualan yrityksiä, joilla on tahtotila laajentaa omaa toimintaa uudenlaisen elämyksellisen palvelukokonaisuuden ympärille. Vuokraus- ja kumppanuusmallimme mukaisesti toimitamme luksusteltat täysin käyttövalmiina ja lisäksi tarjoamme Camp Land -myyntikanavan, brändin, palvelukonseptin ja sekä markkinoinnin että myynnin tuen.

NOSTOJA SUOMESTA


Matkailualan potentiaali

15,3M

Matkailuyöpymistä

6,8M

Ulkomaista yöpyjää

2900O

MatkailukohdettaIhmisen kaipuu luontoon on mittaamattoman laaja markkina. Glamping-teltat ovat mainio ratkaisu majoituskapasiteetin lisäämiseen esimerkiksi hotelleille, safariyrityksille, matkailukeskuksille ja elämyspalveluita tuottaville toimijoille.

KOTIMAINEN INNOVAATIO

Yrityksemme valittiin Kasvu Openin Tulevaisuuden matkailu -kasvupolun lupaavammaksi kasvajaksi vuonna 2017. Teemme yhteistyön mahdollisimman vaivattomaksi: kumppaniyrityksen ei tarvitse investoida, vaan kustannus syntyy ainoastaan käytetyistä majoituspalveluista. Rakennamme ja toimitamme luksusteltat avaimet käteen -periaatteella valmiiksi sisustettuina.

LUONTOYSTÄVÄLLISYYS

Tärkein arvomme on luonnon kunnioittaminen. Luksusteltan pystyttäminen ei kuormita luontoa, eikä vaadi viemäriputkistoja tai maisemointia. Teltta voidaan pystyttää tasaiselle pelto-, metsä- tai rantamaalle. Huolehdimme telttojen vuosihuollosta ja tarvittavista korjauksista. Kun teltta joskus puretaan, ympäröivä luonto jää koskemattomaksi.

Glamping-teltoissa luonto on havaittavissa kaikilla aisteilla modernilla tavalla ja turvallisesti.

Kiinnostuitko? Tutustu telttamalleihimme!

Camp Land Oy rakentaa luksustelttoja ja niiden ympärille luotavia matkailukokonaisuuksia.


YHTEYS

Myllynsiipi 3A, 40950 Muurame
+358 40 555 4671