KOHTEEMME

Nuuksio, Espoo

Haltia Lake Lodge

Koe hyvän elämän ainekset lintukodossa: luonto, aktiviteetit sekä korkeatasoinen ja elämyksellinen majoitus. Haltia Lake Lodge on Nuuksion upean kansallispuiston sydämessä, Suomen luontokeskus Haltian vieressä sijaitseva luontohotelli, jossa voit elää kuin lintu pesässään. Irti hälystä ja turhuuksista, lumoavan vuonomaisen Pitkäjärven läheisyydessä – kuitenkin vain puolen tunnin päässä Helsingin vilinästä. Majoituksen lisäksi järjestämme täydellisiä luontoelämyksiä, jotta vierailusi olisi inspiroiva ja virkistävä. Kaikki toimintamme rakentuu vakaasti luonnonsuojelun, kestävän kehityksen ja paikallisuuden periaatteille. Muinaissuomalaisessa mytologiassa maan haltia – eli luonto – on elämän suojelushaltija. Tervetuloa kohtaamaan oma haltiasi!

Olemme avanneet Nuuksion luonnon keskelle viisi korkeatasoista Lodge Glamping – telttaa!

Lodge Glamping -teltat on varusteltu korkeatasoisilla Unikulman vuoteilla sekä untuvapeitoilla ja -tyynyillä. Lodge Glampingeissä yövyt keskellä luonnon ääniä, sillä puukehikon päälle pingotettu telttakangas päästää luonnon äänet sisälle, mutta pitää sateen ja tuulen ulkona. Lodge Glampingit ovat 18 m2 kokoisia ja niissä on ilmastointi, lämmitys, vedetön pakastava WC, vettä käsien- ja hampaiden pesua varten, pieni jääkaappi, vedenkeitin ja terassi.

Lodge Glampingit sijaitsevat metsässä hotellin päärakennusten takana (50 – 150m). Peseytymiseen ovat käytössä Lodge 1 saunaosaston suihkut erikseen määrättyinä aikoina, tarkemmat tiedot saat vastaanotosta saapuessasi.

Pokka, Kittilä

Arctic Camp Tent

Ainutlaatuinen elämys- ja luontokokemus tutustuttaa sinut legendaariseen Lappiin täysin uudella tavalla.

Kuvittele Lapin luonto ja tunnelma. Saavut tunnelmalliselle kelomökille. Pääset rentoutumaan puusaunan pehmeisiin löylyihin. Nostat huulillesi kylmän juoman. Nautit kiireettömyydestä ja saunan lämmöstä.

Saunan jälkeen nautit herkullisen illallisen. Asetut mukavasti lämpimään luksus-telttaan. Suurista ikkunoista luonto suorastaan tulvii syliisi. Käperryt pehmeään sänkyyn samalla kuunnellen hiljaisuutta tai telttaan kantautuvia luonnon vaimeita ääniä. Rauha tekee sinulle hyvää. Keho rentoutuu ja mieli lepää. Olet löytänyt jotain ainutlaatuista. Tällaista et löydä mistään muualta.

Hyvin nukutun yön jälkeen nautit aamiaisesta. Halutessasi pääset tutustumaan upeaan saamelaisten pyhään paikkaan, Taatsin Seitaan, ammattioppaan johdolla.

Arctic Camp Tent, Pokka on innovatiivinen ja korkeatasoinen matkailuelämys ja ikimuistoinen luontokokemus erityisesti pariskunnille, 2-4 hengen perheille tai pienille kaveriporukoille Kittilän Pokassa, keskellä lappilaista erämaata. Luksusteltassa majoitut mukavasti kotimaisen designin ympäröimänä. Luonto pääsee yhtä lähelle kuin tavallisessakin teltassa, mukavuudesta tinkimättä. 

Elämyksen tukikohtana toimii Aapelinmäki, tunnelmallinen kelosta tehty erämökki Pokan kylässä 70km Leviltä pohjoiseen keskellä laajoja valtion maita. Erämökin yhteydessä kaksi laadukasta Glamping-telttaa majoittavat tunnelmallisesti arktisissa olosuhteissa.

Autenttinen matkailuelämys pitää sisällään kiireetöntä oloa ja elämän pienistä asioista, kuten ympäröivästä luonnosta ja hiljaisuudesta nauttimista. Pokan kylään ja persooniin tutustumista. Mökin ja puusaunan lämmitystä. Omaa aikaa ja rentoutumista. Tulistelua ja tarinointia. Mökkielämää kuin silloin ennen. Nykyajan mukavuuksilla täydennettynä.

Huomioitavaa

Palvelu on korkeatasoinen ja tarkoitettu hyvin pienille ryhmille, jonka ansiosta turvallisuus on taattu myös koronakriisin jälkimainingeissa. Majoittumiseen 2 kpl kahden hengen Glamping-telttoja. Kelomökki lisää mukavuutta toimimalla käytännöllisenä vastaanotto- ja aamiaistilana. Tilava tupa ja tunnelmallinen sauna. Mökissä ei ole sähköä, lämmitys vanhan ajan tapaan. Teltoissa öljy-ja kaasulämmitys.

Camp Land Oy on 2016 perustettu luksustelttoja sekä niiden ympärille rakennettavia matkailukokonaisuuksia suunnitteleva ja toteuttava yritys.


YHTEYS

Myllynsiipi 3A, 40950 Muurame
+358 40 555 4671